Stefanović: Najkasnije naredne nedelje okončanje istrage o prebijanju

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Najkasnije naredne nedelje okončanje istrage o prebijanju

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je danas da očekuje da će najkasnije naredne nedelje biti okončana istraga o slučaju u kojem je pretučen brat predsednika vlade Andrej Vučić.

- Kada se istraga završi pružićemo javnosti sve činjenice vezane za ovaj slučaj, a do tada očekujem da niko više neće iznositi bilo kakve tvrdnje, proverene ili neproverene, pošto to može samo da šteti istrazi - naveo je Stefanović u pisanoj izjavi.

Stefanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je najavio da će policija u tom slučaju blisko sarađivati sa tužilaštvom.

Andreja Vučića i dvojicu pripadnika specijalne jedinice vojske iz obezbeđenja premijera Aleksandra Vučića, koji su bili u pratnji njegovog brata, pripadnici žandarmerije su u nedelju pretukli tokom održavanja Parade ponosa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stefanović:Činjenice o prebijanju premijerovog brata iduće sedmice

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Sep.2014

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović saopštio je da će istraga o slučaju u kojem je žandarmerija tokom gej parade u Beogradu pretukla Andreja Vučića, brata premijera Srbije, biti okončana najdalje naredne nedjelje i da će tada biti iznesene sve činjenice o tom događaju...Stefanović...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.