Startit .NET meetup: Servisno orijentisana arhitektura (27. maj)

Izvor: ITdogadjaji.com, 27.Maj.2015, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Startit .NET meetup: Servisno orijentisana arhitektura (27. maj)

sredu 27. maja sa početkom u 18h u Domu Omladine (sala Amerikana) održaće se prvo okupljanje .NET zajednice u okviru serije Startit meetupa. Ukoliko se pokaže interesovanje ovakva okupljanja ćemo praviti redovno, a sa ciljem da unapredimo kvalitet rada svih nas koji programiramo sa .NET-om i bolje se upoznamo međusobno.

Svi smo čuli za Servisno Orijentisanu Arhitekturu (SOA), ali je mnogo manji broj nas uspeo da izgradi sistem na ovim principima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << />
Koji su problemi i kompleksnosti tradicionalnog SOA pristupa, kako nam publish/subscribe arhitektura može poći da pojednostavimo problem i ubrzamo sistem a da pri tom koristimo manje tredova i manje memorije.

Nećemo se zadržati samo na teoriji, pokazaćemo i neke konkretne primere koda uMassTransit-u, a Aaron će nam ispričati i zašto preferira MassTransit a ne popularniji NServiceBus.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Povezane vesti

DaFED#33

Izvor: ITdogadjaji.com, 27.Maj.2015

DaFED#33 će se održati u sredu, 03. juna 2015. sa početkom u 18h. Predavanja na temu Social media marketing & personal branding će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb)...Lično brendiranje, Ivan Ćosić..Kako efikasno promovisati svoj biznis...

Nastavak na ITdogadjaji.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.