Španski poljoprivrednici žele da ulažu u srpsko voćarstvo

Izvor: Blic, 05.Nov.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španski poljoprivrednici žele da ulažu u srpsko voćarstvo

Predstavnici španske Asocijacije poljoprivrednih proizvođača iz Sevilje zainteresovani su za ulaganje u srpsku poljoprivredu, saopštilo je danas Ministarstvo poljorpivrede i zaštite životne sredine.

Delegacija španske Asocijacije je, na današnjem sastanku sa ministrom poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežanom Bogosavljević-Bošković, posebno istakla zainteresovanost za ulaganja u sektor voćarstva, stočarstva kao i za proizvodnju poljoprivredno-prehrambenih proizvoda.

Ministarka Bogosavljević Bošković je sa gostima iz Sevilje razgovara na sastanku u resornom ministarstvu u Beogradu, precizirano je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

I Španci bi da ulože u naš agrar

Izvor: B92, 06.Nov.2014, 09:44

Predstavnici Asocijacije poljoprivrednih proizvođača iz Sevilje zainteresovani su za ulaganje u poljoprivredu Srbije, saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede...Kako se navodi, predstavnici te španske asocijacije posebno su istakli zainteresovanost za ulaganja u voćarstvo, stočarstvo i proizvodnju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.