Sony priprema veliki tablet

Izvor: ITsvet.com, 29.Dec.2014, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony priprema veliki tablet

Pored kompanija Samsung Electornics i Apple očekuje se da će takođe i Sony da predstavi tablet velikog ekrana u toku prvog kvartala naredne godine a ovaj uređaji bi trebalo da u masovnu proizvodnju uđe uskoro navode izvori iz lanca snabdevanja. Očekuje se da će Sonyjev tablet sa ekranom preko 12 inča biti namenjen uglavnom segmentu skupljih modela pri čemu bi cena trebala da bude viša od $1000. Uprkos tome što je Sony napustio PC tržište izgleda ova kompanija ostaje veoma agresivna kada je reč o liniji tableta. Ovaj model poseduje 12.9 inčni ekran rezolucije 3840x2400 piksela, uz Qualcomm procesor i 8MP kameru.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sony najavljuje Xperia Z4 tablet Ultra

Izvor: ITsvet.com, 29.Dec.2014

Sony se priprema da u narednoj godini bude još prisutniji na tržištu tablet računara obzirom da se pojavila glasina da ova kompanija planira da predstavi Xperia Z4 Tablet ultra model. Ovaj model bi trebalo da poseduje 12.97 inčni Triluos IPSD ekran sa Sony-jevim X-Reality engine-om, ali što je...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.