Skype 6.22.64.106

Izvor: ITsvet.com, 22.Nov.2014, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skype 6.22.64.106

Skype je najpopularniji VoIP servis na globalnom nivou koji korisnicima omogućava da šalju tekstualne poruke, kao i da putem interneta obavljaju video i glasovne pozive. Korisnici mogu pozivati i fiksne i mobilne telefonske pozive po povoljnoj ceni korišćenje Skype kredita i pretplate. Skype je prvi put objavljen u toku 2003. godine a sada obuhvata trećinu svog telefonskog saobraćaja koji se obavlja na globalnom nivou. Skype koristi P2P tehnologiju za povezivanje korisnika na različitim platformama, uključujući desktop, mobilne i tablet uređaje. Skype 6.22.64.106 donosi minorne izmene u odnosu na prethodnu verziju.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

BitTorrent 7.9.2 Build 36321

Izvor: ITsvet.com, 23.Nov.2014, 07:41

BitTorrent je torrent klijent za razmenu podataka putem BitTorrent protokola. Ovaj softver korisnicima omogućuje da razmenjuju, pretražuju, preuzimaju i upload-uju aplikacije, muzičke i video sadržaje, fotografije i sve druge vrste fajlova. BitTorrent pruža podršku za preuzimanje većeg broja fajlova...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.