Sara odlučila da progovori o Milanovoj prevari: Cecin brat me je varao dok sam strepela za njegov život

Izvor: Blic, 20.Avg.2014, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara odlučila da progovori o Milanovoj prevari: Cecin brat me je varao dok sam strepela za njegov život

Iako je dugo ćutala o svemu što se dogodilo sa sada već bivšim dečkom Milanom Marinkovićem, koji je prevario sa drugaricom, manekenka Sara Trajanović odlučila je da za „Alo!“ otvori dušu.

Revoltirana navodima da se sve odigralo nakon njihovog raskida, ona priznaje da je romansa njenog bivšeg i „prijateljice“, izvesne Sandre, počela od trenutka kada ih je lično ona upoznala.

- Možda bi rane mnogo brže prošle da se „ranjena životinja“ ne dira >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u njih. Možda bi bol i tuga koju osećam poslednjih dana bile blaže, a moja ličnost i vera u ljubav bi možda zacelili. Volela bih da me je dotična udostojila bar toga da zaista ima grižu savesti i osećaj nelagodnosti zbog oduzimanja polovine moga srca i remećenja mog mira i harmonije koju sam posle nebrojeno mnogo nemirnih i mučnih meseci uspela da dostignem.

Volela bih da je bilo ko u ovoj sapunici pomislio zaista na to kako ću se osećati, ali dragi moji, ne. Niko nije pomislio na mene, niko se nije potrudio da ublaži jezivost i grozotu situacije u kojoj smo se svi našli, čak naprotiv, nakon toga što su mi slomili srce, sebi dozvoljavaju da me u isto to ranjeno srce jakim udarcima povređuju lažima - kaže Sara i otkriva zašto je ćutala o razlogu raskida sa Milanom.

Ceo tekst i Sarinu priču pročitajte na sajtu www.alo.rs ili klikom OVDE

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Varao-me-je-dok-sam-strepela-za-njegov-zivot

Izvor: medio.rs, 20.Avg.2014

Sara odlučila da progovori o raskidu..Revoltirana navodima da se sve odigralo nakon njihovog raskida, ona priznaje da je romansa njenog bivšeg i „prijateljice“, izvesne Sandre, počela od trenutka kada ih je lično ona upoznala...- Možda bi rane mnogo brže prošle da se „ranjena životinja“...

Nastavak na medio.rs...

Sara: Cecin brat me varao dok sam strepela za njegov život

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2014

Iako je dugo ćutala o svemu što se dogodilo sa sada već bivšim dečkom Milanom Marinkovićem (rođakom Cece Ražnatović), koji je prevario sa drugaricom, manekenka Sara Trajanović odlučila je da za Alo otvori dušu...Revoltirana navodima da se sve odigralo nakon njihovog raskida, ona priznaje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.