STIGLA ZIMA, A NAPOLJU PROLEĆE Sutra sunčano i toplo, temperatura do 16 stepeni

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLA ZIMA, A NAPOLJU PROLEĆE Sutra sunčano i toplo, temperatura do 16 stepeni

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 10 do 16 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutru se ponegde očekuje slab mraz, a jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus tri do pet stepeni. Vetar će biti slab, jugozapadni.

I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom vazduha oko 14 stepeni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko pet stepeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a vetar će biti slab jugozapadni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 30. decembra, u sredu biti pretežno sunčano i toplo vreme. U četvrtak se očekuje postepeno naoblačenje i zahlađenje sa retkom pojavom kiše, a na planinama sa snegom, najpre na severu i zapadu. Tokom noći sneg se ponegde očekuje i u nižim

predelima južne Srbije.

U petak i u subotu pre podne biće oblačno, hladno i vetrovito vreme, ponegde sa snegom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima. Zatim će do kraja perioda biti toplije, u nedelju uglavnom suvo vreme. Početkom naredne sedmice očekuje se mestimično kiša, a na planinama i sneg.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra 16 stepeni i sunce, u petak 3 i moguć sneg

Izvor: Blic, 22.Dec.2014

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 10 do 16 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Ujutru se ponegde očekuje slab mraz, a jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus tri do pet stepeni. Vetar će biti slab, jugozapadni...I...

Nastavak na Blic...

GDE JE ZIMA? Sutra ostavite jakne kući, čeka nas neverovatnih 18 stepeni

Izvor: Blic, 23.Dec.2014, 12:12

U Srbiji će sutra biti sunčano i relativno toplo vreme sa najvišom temperaturom od 10 do 18 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Ujutro će ponegde biti slab mraz, a po kotlinama kratkotrajna magla. Najniža temperatura vazduha iznosiće od minus tri do šest stepeni, a vetar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.