Rajske plaže i nezaboravan provod na Siciliji uz popust portala Superodmor.rs

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajske plaže i nezaboravan provod na Siciliji uz popust portala Superodmor.rs

Sicilija, jedno od najvećih ostrva Mediterana, mnogobrojne posetioce iz celog sveta dočekuje i oduševljava skrivenim rajskim plažama i živom atmosferom na ulicama. Ukoliko i vi želite da prošetate ulicama prestonice Palerma, antičkim stazama Agriđenta, poklonite se Arhimedovim moštima u Sirakuzi ili istražujete padine vulkana Etne, iskoristite i popust portala Superodmor.rs.

Ukoliko danas na portalu Superodmor.rs rezervišete aranžman od 4. septembra, 10 polupansiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u hotelu Santa Lucia Le Sabbie D'Oro 3* i avionski prevoz platićete 535 evra po soobi, umesto redovne cene od 587 evra, čime ćete uštedeti čak 52 evra. Hotel se nalazi na oko 200 metara od peščane plaže do koje se stiže stepenicama. Hotel ima bazen sa slatkom vodom i za odrasle i decu, teniski teren, Snack bar, animaciju, bebisiter na zahtev. Plaža je privatna sa suncobranima i ležaljkama.

Glavni grad Sicilije je Palermo, poznat kao važno uporište italijanske mafije. Plaže na Siciliji poznate su kao najbolje plaže Italije. Plavo-zelena voda, prijatan sitan pesak pod nogama, prelepi pejzaži, karakterišu obalu Sicilije. Plaže su uglavnom peščane, duge i po nekoliko kilometara. Tokom odmora na ovom svima poznatom ostrvu morate posetiti plaže kao što su: Mondello Lido na oko devet kilometara od Palerma, dugačka dva kilometra i celom dužinom prekrivena belim peskom, zatim Lido di Mortelle na krajnjem severoistoku ostrva, koje čini nekoliko plaža izuzetno pogodnih za decu, potom Lido Mazzar pored grada Taormina,  česta meta bogatih i slavnih.

Više informacija o ovom putovanju pročitajte ovde.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.