Prva zakrpa za Diablo III

Izvor: ITsvet.com, 29.Maj.2012, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva zakrpa za Diablo III

Diablo III će svoju prvu zakrpu dobiti u toku nedelje, navodi se u zvaničnom saopštenju Activision-Blizzard zajednice. Nastupajuća zakrpa će omogućiti rešavanje velikog broja problema i bugova koji su primećeni, uključujući i onu slabu tačku koja je dovodila do prekida igre. Pored toga, update će sa sobom doneti veliki broj modifikacija po pitanju mogućnosti i veština igrača da bi se obezbedio preko potrebni balans. Za ovu igru već objavljen veliki broj hotfix rešenja koja su uticala na stabilnost igre nakon što su se igrači požalili na postojanje pomenutih problema.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Prva zakrpa za Diablo III

Izvor: ItRešenja.com, 30.Maj.2012, 03:05

Diablo III će svoju prvu zakrpu dobiti u toku nedelje, navodi se u zvaničnom saopštenju Activision-Blizzard zajednice. Nastupajuća zakrpa će omogućiti rešavanje velikog broja problema i bugova koji su primećeni, uključujući i onu slabu tačku koja je dovodila do prekida igre. Pored toga, update...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.