Predstavljen Google+ Local

Izvor: ITsvet.com, 02.Jun.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen Google+ Local

U toku jučerašnjeg dana predstavljen je novi servis koji nosi oznaku Google+ Local. U pitanju je karakteristika popularne društvene mreže koja će biti dostupna kako na mobilnim tako i na desktop uređajima, potvrdila je Marissa Mayer, potpredsednica kompanije Google. Ona naglašava da je novi servis dizajniran tako da ljudima pruži potrebne informacije na osnovu njihove lokacije. Zanimljiva je takođe činjenica da novi servis nikako nije ograničen samo na Google+ već je dostupan i preko Google pretrage i mapa. Trenutno je dostupan na Android uređajima a uskoro se očekuje i dostupnost na iOS uređajima.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Predstavljen Google+ Local

Izvor: ItRešenja.com, 02.Jun.2012

U toku jučerašnjeg dana predstavljen je novi servis koji nosi oznaku Google+ Local. U pitanju je karakteristika popularne društvene mreže koja će biti dostupna kako na mobilnim tako i na desktop uređajima, potvrdila je Marissa Mayer, potpredsednica kompanije Google. Ona naglašava da je novi servis...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.