Požar u zgradi u Nišu, nema poginulih

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u zgradi u Nišu, nema poginulih

Danas oko 12 sati izbio je požar u stambenoj zgradi u Vizantijskom bulevaru 4 u Nišu, a zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca vatra je brzo ugašena, pišu “Večernje novosti”.

Požar je izazvao strujomer na 10. spratu, koji se zapalio dok su radnici niškog “Jugoistoka” izvodili radove. Dok su pokušavali da ugase vatru, jedan od radnika je teže povređen i nalazi se na Klinici za plastičnu hirurgiju, dok je drugi pušten kući nakon ukazane pomoći, navode “Večernje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novosti”.

Bojan Radojčić, predsednik Skupštine stanara izjavio je da se požar širio velikom brzinom i da je dim pretio da poguši ljude.

Iz “Jugoistoka” su najavili da će ispitati kako je došlo do havarije, ukazuju “Večernje novosti”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Niš: Gorela zgrada sa 120 stanara!

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2014

Samo zahvaljujući efikasnoj i brzoj intervenciji vatrogasaca izbegnuta je tragedija u stambenoj zgradi na Vizantijskom Bulevaru 4 u Nišu, u kojoj je danas oko 12 sati izbio požar. Vatra je zahvatila kućište sa strujomerima na desetom spratu tokom radova koje su izvodili radnici niškog „Jugoistoka“....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.