Panasonic Toughpad FZ-M1 sa Celeron-om

Izvor: ITsvet.com, 04.Apr.2014, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panasonic Toughpad FZ-M1 sa Celeron-om

Panasonic je najavio novu verziju njihovog 7-inčnog Windows tablet računara koji ne poseduje ventilator i koji je dizajniran za upotrebu u teškim uslovima. U pitanju je model koji nosi oznaku Toughpad FZ-M1 i koji odlikuje Celeron N2807 procesor i 1280 x 800 ekran osetljiv na dodir. Ovaj model namenjen je poslovnim korisnicima koji žele da zamene zastarele poslovne PDA uređaje, navodi se u saopštenju kompanije Panasonic. FZ-M1 Toughpad FZ-M1 Toughpad tablet karakteriše 2GB RAM-a, 128GB SSD a odlikuju ga i Windows 8.1 operativni sistem, True Serial, LAN, NFC, Smartcard Reader, 1D/2D barkod čitač kao i UHF RFID.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Pristupačni Lenovo Android tableti

Izvor: ITsvet.com, 04.Apr.2014

Ukoliko Samsung-ovi novi Galaxy Tab modeli nisu po vašoj meri, Lenovo ima novu ponudu pristupačnih tablet računara. Ova kompanija je predstavila nova Android izdanja namenjena nezahtevnim korisnicima a među predstavljenima su modeli koji nose oznake Tab A7-30, A7-50, A8 i A10. Sve pomenute uređaje...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.