PUT ZA TEKIJU Ovako sada izgleda Đerdapska magistrala

Izvor: Blic, 17.Sep.2014, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUT ZA TEKIJU Ovako sada izgleda Đerdapska magistrala

Putevi ka Kladovu, u istočnoj Srbiji, i dalje su neprohodni zbog kiše i odrona, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Ekipa "Blica" prošla je Đerdapskom magistralom, a prizori koje smo tamo zatekli liče na film o apokalipsi.

Načelnik Uprave za vatrogasne i spasilačke jedinice Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Goran Nikolić izjavio je da je noć protekla mirno, da su stanovnicima Grabovice dostavljeni voda i lekovi i da je mehanizacija uspela da probije putni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pravac prema Kladovu kod Tekije.

On je ukazao da voda stoji i ugrožava kuće u Grabovici, a da Tekija, koja je udaljena više od 25 kilometara od Kladova, liči na Krupanj, jer je "blatnjava lava naišla i pokrila kuće".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PUT ZA TEKIJU: Odroni napravili haos na Đerdapskoj magistrali

Izvor: 24sata, 17.Sep.2014

Na deonici državnog puta Golubac - Hidroelektrana (HE) Đerdap ponovo je uspostavljen saobraćaj, saopštili su Putevi Srbije. Na deonici Tekija - HE Đerdap probijeni su nanosi materijala tako da se saobraćaj može odvijati do Kladova, a ekipe putara i dalje rade na uklanjanju nanosa...Ekipa "Blica"...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.