POBEDNIK Ovo je najveći lažljivac na svetu

Izvor: Blic, 24.Nov.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEDNIK Ovo je najveći lažljivac na svetu

Džordž Kemp, lokalni odbornik, je nosilac titule najboljeg lažljivca na svetu. Ovo, ne tako laskavo priznanje, Džordž je osvojio treći put za redom na takmičenju koje se održava u Bridž Inu u Engleskoj.

This man is the world's biggest liar http://t.co/xfKBxC27h6 pic.twitter.com/i352GjzieH

Ova  manifestacija ima 200 godina dugu tradiciju, a održava se u čast legendarnog Vila Ritsona koji je još u 19 veku ispričao da je svojim očima video toliko veliku repu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da su ljudi kao rudari kopali u nju, a kada su pojeli njenu unutrašnjost mogli su da je koriste kao štalu.

Gospodin Kemp je pobedio u konkurenciji od sedam takmičara, a kao nagradu je dobio 25 funti i karton piva. Nije loše za pet minuta laganja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovo je najveći lažljivac na svijetu

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Nov.2014, 13:39

Džordž Kemp, lokalni odbornik, je nosilac titule najboljeg lažljivca na svijetu. Ovo, ne tako laskavo priznanje, Džordž je osvojio treći put za redom na takmičenju koje se održava u Bridž Inu u Engleskoj. Ova manifestacija ima 200 godina dugu tradiciju, a održava se u čast legendarnog Vila...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.