Avion iz Nemačke stiže večeras, uz Denisa Honiga porodica i ambasador

Izvor: Blic, 17.Sep.2014, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion iz Nemačke stiže večeras, uz Denisa Honiga porodica i ambasador

Nemac Denis Honig (27), koji je brutalno pretučen prošlog vikenda na Zelenom vencu, danas će specijalnim letom biti prebačen u bolnicu u Nemačkoj. Avion je u Beograd trebalo da sleti u šest sati, ali će kasniti zbog procedure sa dobijanjem dozvola. Povređeni mladić je i dalje je u Urgentnom centru, gde su uz njega porodica i ambasador Nemačke Hajnc Vilhelm.

Celokupan Denisov put, od prevoza do prijema na lečenje, pokriće njegovo osiguranje.

Dr Dušan Jovanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zamenik direktora Urgentnog centra, rekao je za "Blic" da je Denisova porodica vrlo zadovoljna kako je proteklo lečenje u Urgentnom centru.

Denisov otac izjavio je da je zahvalan je lekarima Urgentnog centra za sve što su učinili za njegovog sina, da je imao najbolji tretman i da lečenje protiče dobro.

- Prvi put sam u vašoj zemlji, ljudi su srdačni i ljubazni prema nama. Nažalost, to što se desilo našem sinu je društveni problem, ne samo vaše zemlje već globalno. Mi ne osećamo mržnju i srdžbu, ni prema ovoj zemlji, narodu, čak ni prema napadaču. To se, nažalost, moglo svuda dogoditi, a zahvalni smo što se ipak na kraju sve dobro završilo - rekao je on.

Ambasador Vilhelm je takođe rekao da je zahvalan lekarima i da je srećan što je operacija dobro prošla.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Otac pretučenog Nemca: Nismo ljuti ni na koga, čak ni na napadača

Izvor: Blic, 17.Sep.2014

Nemac Denis Honig (27), koji je brutalno pretučen prošlog vikenda na Zelenom vencu, danas će specijalnim letom biti prebačen u bolnicu u Nemačkoj. Avion je u Beograd trebalo da sleti u šest sati, ali će kasniti zbog procedure sa dobijanjem dozvola. Povređeni mladić je i dalje je u Urgentnom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.