On je pravi muškarac!

Izvor: Blic, 25.Nov.2014, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je pravi muškarac!

Muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo dobitnik je nagrade "Pravi muškarac 2014", koja se dodeljuje pojedincima koji su svojim zalaganjem doprineli afirmaciji ljudskih prava, tolerancije i nenasilja.

Šeliću je nagrada uručena danas u Ustanovi kulture Parobrod, na svečanosti u okviru obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

U žiriju za dodelu tog priznanja bili su Marko Somborac, zaštitnik građana Saša Janković, reditelj Stevan Filipović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novinarka Suzana Zlatanović i programska direktorka omladinske organizacije E8 Dragana Jovanović.

Nagradu "Pravi muškarac" ustanovila je organizacija E8, koja je usmerena na rad sa mladim ljudima širom Srbije.

Ta organizacija šest godina sprovodi projekat "Budi muško", koji se bavi prevencijom nasilja i promocijom rodne ravnopravnosti kod mladih.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marčelu nagrada "Pravi muškarac"

Izvor: Studio B, 25.Nov.2014

Muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo dobitnik je nagrade "Pravi muškarac 2014", koja se dodeljuje pojedincima koji su svojim zalaganjem doprineli afirmaciji ljudskih prava, tolerancije i nenasilja...Šeliću je nagrada uručena danas u Ustanovi kulture Parobrod, na svečanosti u okviru obeležavanja...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.