OČAJNA SESTRA Svi smo se nadali da je naš Petar živ

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČAJNA SESTRA Svi smo se nadali da je naš Petar živ

Plašila sam se da je upao u reku i da se utopio, jer nije znao da pliva. Ali mi nije jasno kako niko ništa nije video, kako je mogao da upadne u reku.

To je za „Blic“ ispričala Smiljana, sestra mladića koji se utopio u reci. Telo Petra Obrenčevića (33) pronašli su kajakaši nedaleko od Kule Nebojša tri dana pošto je nestao.

- Rekli su nam da je u jednom trenutku, kad je počela kiša, izašao s još jednim kolegom da spusti tendu u bašti i vratili su se. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Međutim, pola sata iza ponoći njegove kolege su primetile da ga nema, kažu da su zvali policiju ali da su u stanici rekli da je „verovatno otišao s nekom devojkom“. Naša snaha Ivana, devojka s kojom je Petar živeo u Beogradu već šest godina, u nedelju ujutro je prijavila nestanak policiji, ali i njoj su isto to rekli. Sramota, svi smo znali kakav je Petar - priča Smiljana.

Zaposleni na splavu „Šejk en šejk“ ističu da su se nadali da se nestanak njihovog kolege neće tragično završiti.

- Očajni smo i nadamo se da će uskoro biti razjašnjene sve okolnosti nesrećnog slučaja. Na raspolaganju smo i medijima i policiji, a Petrova porodica, uz koju smo od prvog momenta, zna da može da računa na našu pomoć i podršku - kažu njegove kolege.

Petar Obrenčević biće sahranjen u petak u Glušcima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sestra nastradalog konobara: Svi smo se nadali da je naš Petar živ

Izvor: 24sata, 28.Avg.2014

Plašila sam se da je upao u reku i da se utopio, jer nije znao da pliva. Ali mi nije jasno kako niko ništa nije video, kako je mogao da upadne u reku...To je za „Blic“ ispričala Smiljana, sestra mladića koji se utopio u reci. Telo Petra Obrenčevića (33) pronašli su kajakaši nedaleko od Kule...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.