Novi iPad tableti zvanično dostupni u Srbiji

Izvor: ITsvet.com, 27.Nov.2014, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi iPad tableti zvanično dostupni u Srbiji

Najnoviji modeli iPad tableta: iPad Air 2 i iPad mini 3 koje je Apple predstavio polovinom meseca oktobra tekuće godine, zvanično će biti dostupni u Srbiji od petka 28. novembra kroz direktnu podršku kompanije Apple. Oficijalna prodaja kreće kod odabranih partnera, a pored sveže lansiranih iPad Air 2 i iPad mini 3 tableta kupcima u Srbiji se nudi i mogućnost kupovine ostalih aktuelnih iPad modela (iPad Air i iPad mini sa Retina ekranom). Cene novih iPad tableta zavise od hardverske konfiguracije i kreću se od 64.590,00 dinara za iPad Air 2 modele, dok preporučene maloprodajne cene za iPad mini 3 tablete startuju od 51.890,00 dinara.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi iPad tableti stigli u Srbiju

Izvor: Mondo, 27.Nov.2014

iPad Air 2 i iPad mini 3 koje je Apple predstavio u oktobru zvanično će biti dostupni u Srbiji od 28. novembra, kroz direktnu podršku kompanije Apple...Zvanična prodaja kreće kod odabranih partnera, a pored upravo lansiranih iPad Air 2 i iPad mini 3 tableta kupcima u Srbiji se nudi i mogućnost...

Nastavak na Mondo...

iPad Air 2 i iPad mini 3 tableti stigli u Srbiju

Izvor: KupiMobilni.com, 27.Nov.2014

iPad Air 2 i iPad mini 3 koje je Apple predstavio u oktobru zvanično će biti dostupni u Srbiji od 28. novembra, kroz direktnu podršku kompanije Apple.

Nastavak na KupiMobilni.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.