Izvor: Nezavisne Novine, 30.Avg.2016, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Motorola Moto M ima skener otiska prstiju na poleđini

Novi Motorola Moto M (XT1663) telefon koji je primijećen u GFXBench bazi podataka početkom mjeseca, imaće skener otiska prstiju na poleđini telefona, navodi se u najnovijem izvještaju.

Moto oznaka na poleđini će se koristiti kao skener otiska prstiju. Izvještaj takođe navodi da će u pogledu dizajna Moto M biti veoma sličan Motorola Moto G telefonu iz 2014. godine.

Podsjetićemo, GFXBench listing otkriva da će telefon biti baziran na Mediatek MT6750 SoC čipsetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sa osmojezgranim procesorom koji radi na 1,9 GHz, a telefon će se pored toga odlikovati 4,6-inčnim ekranom Full HD rezolucije. Ispod haube će se nalaziti 3 GB RAM memorije kao i 32 GB interne memorije, a telefon će imati i kameru od 16 megapiksela na poleđini kao i kameru od 8 megapiksela sa prednje strane. Moto M stiže uz instaliran Android 6.0 Marshmallow operativni sistem.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.