Novi LG uređaji za održavanje odeće na IFA 2016

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 26.Avg.2016, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi LG uređaji za održavanje odeće na IFA 2016

Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće svoje inovativne uređaje za održavanje odeće na sajmu IFA 2016, koji obuhvataju i nove, efikasne TWINWash i Centum System mašine za veš, kao i LG SIGNATURE mašinu za pranje i sušenje veša i LG Styler sistem za održavanje odeće.
LG TWINWash, kapaciteta 12kg, po dizajnu podseća na ultra-premijum SIGNATURE mašine za veš. Dok u prostranu glavnu mašinu staju velike količine veša, pregrada TWINWash Mini može se koristiti onda kada je potrebno oprati manju količinu garderobe. LED displej osetljiv na dodir ugrađen je u vrata od crnog kaljenog stakla, čime se eliminišu otisci prstiju i korozija.
Za korisnike kojima su od izuzetne važnosti energetska efikasnost i dugotrajnost, LG je kreirao savršeno rešenje u vidu Centrum System linije mašina za pranje i sušenje veša, sa A+++ -60%, odnosno A+++ -10% energetskim rejtingom. Novi sistem amortizacije bubnja značajno smanjuje vibracije i nivo buke, koji iznosi svega 67dB tokom centrifuge. Inverter Direct Drive motor sa niskim nivoom vibracija predstavlja stožer Centrum mašina za veš, a njegov kvalitet potvrđuje i garancija na 20 godina.

LG SIGNATURE mašine za pranje i sušenje veša koje koriste tehnologiju inverter toplotnih pumpi su prve kombinovane mašine na tržištu koje poseduju energetsku efikasnost A-50% rejtinga, bez smanjivanja kvaliteta pranja. Zahvaljujući ugrađenoj SmartThinQ WiFi Control aplikaciji, ovi uređaji obaveštavaju korisnike putem mobilnog telefona kad se ciklus pranja završi.
LG Styler druge generacije sa TrueSteam tehnologijom, sa lakoćom sanitizuje odeću, uklanja nabore i neprijatne mirise, čineći je čistom i mirisnom. Ovaj uređaj poseduje dodatak u vidu pokretne vešalice koja lagano protresa odeću, i tako otklanja sa nje sve nabore, a Easy Pants Crease Care će učiniti da vaše pantalone uvek izgledaju kao da su upravo izašle sa hemijskog čišćenja.
„LG uređaji za kuću koje ćemo predstaviti na ovogodišnjem IFA sajmu daće održavanju odeće potpuno novo značenje, od pranja i sušenja, preko sanitizacije“, rekao je Simon Jeon, potpredsednik jedinice za proizvodnju mašina za veš u kompaniji LG Home Apliance & Air Solution. „Ovakav inovativni pristup u kreiranju tehnologije za održavanje garderobe, pozicionirao je našu kompaniju kao vodeću u ovom sektoru.“

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.