Nove postpaid tarife

Izvor: Blic, 02.Okt.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove postpaid tarife

Uz nove postpaid tarife imate neograničeni pristup Internetu i mogućnost da nepotrošene minute i SMS poruke u toku jednog meseca prenesete u naredni mesec.

U zavisnosti od vaših potreba, možete da se opredelite za jednu od povoljnih postpaid tarifa: Priča, Priča Plus, Miks S, Miks M, Miks L, Miks XL, Miks XXL, Super i Super Plus, koje vam pružaju neograničeni pristup Internetu po maksimalnoj brzini u mt:s mreži (do 42/5,7 Mb/s). Nakon potrošene količine podataka koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je uključena u mesečnu naknadu na raspolaganju imate neograničenu količinu podataka za prenos sa smanjenom brzinom protoka (do 64/32 Kb/s).

Ukoliko i nakon potrošene inicijalne količine podataka želite Internet po maksimalnoj brzini, možete da kupite povoljan tarifni dodatak Neograničeni Internet od 150 MB, 500 MB ili 3 GB za prenos podataka.

Dodatna pogodnost je ta što se minuti i SMS poruke iz mesečne naknade koje niste iskoristili u toku jednog meseca prenose u naredni mesec. Takođe, u paketu sa novim tarifama možete da izaberete popust od 50% na mesečnu naknadu uz ugovor na 12 ili 24 meseca, ili mobilni uređaj iz najnovije mt:s ponude, uz ugovor na 24 meseca.

Postpaid pakete uz nove tarife možete da naručite pozivom na 19818, putem webshop-a, u svim poslovnicama Telekoma Srbija, kao i na prodajnim mestima ovlašćenih dilera Telekoma Srbija.

Za dodatne informacije o novim postpaid tarifama posetite sajt Telekoma Srbija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nove postpaid tarife

Izvor: Mondo, 02.Okt.2014

Uz nove postpaid tarife imate neograničeni pristup Internetu i mogućnost da nepotrošene minute i SMS poruke u toku jednog meseca prenesete u naredni mesec...Foto: Promo. Postpaid nove mt:s tarife...U zavisnosti od vaših potreba, možete da se opredelite za jednu od povoljnih postpaid tarifa: Priča, Priča...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.