Najavljen rad na Werewolf: The Apocalypse igri

Izvor: B92, 20.Jan.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen rad na Werewolf: The Apocalypse igri

Kada je oktobra 2015. godine Paradox Interactive kupio izdavača White Wolf , mnogi su se potajno nadali da ovo znači i najavu rada na nastavku čuvenog RPG-a iz 2004. godine, Vampire: The Masquerade – Bloodlines, imajući u vidu da je White Wolf vlasnik franšize World of Darkness, u kome je igra smeštena, a da pritom Paradox aktivno sarađuje sa Obsidianom, koji je autor pomenutog više od 12 godina starog hita.

Ipak, do najave ove igre još uvek nije došlo, ali zato >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << danas imamo potencijalno jednako dobru vest. Paradox je objavio da je potpisao saradnju sa dvema francuskim kompanijama, izdavačkom kućom Focus Home Interactive i developerom Cyanide. Saradnja se tiče rada na igri baziranoj na Werewolf: The Apocalypse setingu.

U igri ćemo biti u ulozi Garou ratnika, vukodlaka prepunog besa usmerenog ka urbanoj civilizaciji i propasti koju ona donosi. U igri će nam glavna pretnja biti The Wyrm, moćna nepoznata sila koja vodi ka neizbežnoj apokalipsi.

Više detalja o igri ćemo saznati 1. i 2. februara, kada Focus Home Interactive bude održao događaj u Parizu naziva “le What’s Next de Focus” (da, stvarno se tako zove).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.