NOVI PROBLEMI: Posle izlivanja kanalizacije, statisti su još jedan problem za ekipu Igre prestola

Izvor: Blic, 23.Sep.2014, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PROBLEMI: Posle izlivanja kanalizacije, statisti su još jedan problem za ekipu 'Igre prestola'

Peta sezona popularne serije 'Igra prestola' snimaće se u Dubrovniku, a počinje sutra, 24. septembra. Osim što je to odlična promocija grada, građanima je i dobra prilika za zaradu, ali postoji jedan problem!

Kako piše Dubrovački dnevnik, interes za statiranje u Dubrovniku je veliki, ali statisti se ipak i dalje traže. Razlog tome nije loš odaziv, već to da su Dubrovčani nešto viši od proseka koji se traži za statiranje.

Produkcija se bori s tim kako pronaći građane kojima će kostimi za statiranje pristajati. Žene statisti ne bi smele biti više od 180, a muškarci od 190 centimetara. Prednost imaju statisti s prirodnom bojom kose.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Igra prestola u problemu

Izvor: Domino Magazin, 24.Sep.2014, 10:23

Hrvati previše visoki..Produkcijski tim popularne serije "Igra prestola" naišao na mali problem u Hrvatskoj...Dubrovčani koji su se prijavili za statiranje su previše visoki...Zato možete da se prijavite ako hoćete. Jedino je potrebno da imate manje od 190...Prednost imaju žene sa prirodnom bojom...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.