NOVI DETALJI Milićev posle nesreće bio u histeriji sat vremena

Izvor: Blic, 22.Avg.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALJI Milićev posle nesreće bio u histeriji sat vremena

Marko Milićev se, nakon nesreće u kojoj je život izgubio 21-godišnji Luka Jovanović, kod Starog Sajmišt, zadržao punih sat vremena, gde je pokušavao da se sabere.

Za to vreme, njegove saučesnice su plakale, iako su naknadno na saslušanju izjavile da nisu znale da je Milićev nekoga udario “kantrimenom”.

Tada su došli na ideju da pozovu taksi u koji su prešle Tamara Bogdanović, Milica Novaković i Dana Manevski, koje su sada u pritvoru.

Marko Milićev je ostao u “kantrimenu” i vozio do Zvezdare uporedo sa taksistom Sašom Jankovićem (takođe u pritvoru), kako ga nijedna od kamera ispod kojih su prošli ne bi snimila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milićev bio u histeriji sat vremena nakon što je zgazio Luku Jovanovića

Izvor: 24sata, 22.Avg.2014

Marko Milićev se, nakon nesreće u kojoj je život izgubio 21-godišnji Luka Jovanović, kod Starog Sajmišta, zadržao punih sat vremena, gde je pokušavao da se sabere...Milićev je trenutno u bekstvu, a pretpostavlja se da se krije u Turskoj, prenosi  Blic.rs..Za to vreme, njegove saučesnice su...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.