Motorola odabrala finaliste Moto 360 dizajna

Izvor: ITsvet.com, 22.Jun.2014, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motorola odabrala finaliste Moto 360 dizajna

Moto 360 je Motorola-in prvi ulazak u segment pametnih satova i definitivno jedan od najatraktivnijih modela na tržištu. Ovaj model koristi novi Google-ov Android Wear operativni sistem i karakteriše ga kružni ekran. Interesovanje za Moto 360 je veliko i kompanija je pozivala ljude da uđu u takmičenje da dizajniraju lice pametnog sata. Takmičenje je počelo u aprilu mesecu završeno je ove nedelje pri čemu je kompanija najavila deset finalista. Pobednik će dobiti Moto 360 pametni sat dok će preostalih devet dobiti po Google Play Gift karticu u vrednosti od $50.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove informacije o Google Android Wear-u

Izvor: ITsvet.com, 22.Jun.2014

Google je objavio većinu važnih informacija vezanih za njihov Android Wear kada je predstavio operativni sistem, ali u okviru nedavno objavljenog video sadržaja date su nove informacije. Timothy Jordan je u okviru ovog videa predstavio veliki broj elemenata korisničkog interfejsa i objavio zašto...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.