Ministar Antić pustio u rad trafo-stanicu u Aleksandrovcu

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Antić pustio u rad trafo-stanicu u Aleksandrovcu

Građani i privreda aleksandrovačke i bruske opštine od danas će imati bolje i kvalitetnije snabdevanje električnom energijom, zahvaljujući novoj trafo stanici koja je danas u Aleksandrovcu svečano puštena u rad.

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić je izjavio da je nova trafo-stanica u Aleksandrovcu, velike snage, još jedan dokaz da se i u uslovima velike krize, radi i gradi.

On je istakao, da Vlada Srbije ulaže maksimalne napore, kako bi tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zimskog perioda obezbedila dovoljno energenata, potsetivši da su ovogodišnje poplave pričinile veliku materijalnu štetu na energetskim objektima EPS.

Ministar Antić je pritiskom na dugme svečano pustio u rad novu trafo-stanicu, a događaju je prisustvovao i ministar odbrane Bratislav Gašić.

Srđan Đurović, direktor PD „Elektro Srbija“ rekao je, da će ova trafo stanica, jačine 110 na 35 kilo volti u koju je EPS investirao najmoderniju opremu vrednu 150 miliona dinara, omogućiti kvalitetnije snabdevanje strujom za preko 30.000 potošača u opštini Aleksandrovac i Brus.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.