Milena Živanović i Iva Stefanović odabrane za lik Sofi u mjuziklu Mama mia

Izvor: Blic, 18.Dec.2014, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Živanović i Iva Stefanović odabrane za lik Sofi u mjuziklu "Mama mia"

U mjuziklu "Mama mia" koji se sprema u Pozorištu na Terazijama ulogu Sofi igraće u alternaciji Milena Živanović i Iva Stefanović.

One su odabrane na audiciji za koju se prijavilo više od 40 mladih profesionalnih glumica i studentkinja glume, saopštilo je danas ovo muzičko pozorište.

Posle provere pevačkih, igračkih i glumačkih sposobnosti, odlučeno je da lik Sofi u ravnopravnoj alternaciji tumače dve glumice.

Predstavu sa muzikom čuvene švedske pop grupe "ABBA" režira Jug Radivojević. Premijera je planirana za mart 2015. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

„Mama mija” uskoro na Terazijama

Izvor: Politika, 18.Dec.2014

Ulogu Sofi naizmenično će tumačiti mlade glumice Milena Živanović i Iva Stefanović..Mjuzikl „Mama mija” zasnovan na hitovima čuvene grupe „Aba” uskoro će dobiti svoju srpsku verziju u jedinstvenom muzičkom teatru kod nas – Pozorištu na Terazijama, u režiji Juga Radivojevića i koreografiji...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.