Maxthon 3.2.2.1000

Izvor: ITsvet.com, 21.Nov.2011, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maxthon 3.2.2.1000

Maxthon Internet Browser je tabovani softver sa prilagodljivim interfejsom. Baziran je na Internet Explorer engine-u za pretraživanje, što znači da sve što radi u okviru IE, radi i u okviru Maxthon pretraživača uz veliki broj dodatnih karakteristika kao što su zamena, dodavanje, prebacivanje, uklanjanje i izmena ikona, menija, boja, izgleda i drugih opcija po želji korisnika. Nova verzija nosi oznaku Maxthon 3.2.2.1000 i donosi zakrpu za problem koji je dovodio do nemogućnosti zatvaranja tabova sa „window.close“ u Retro režimu rada, zakrpu za problem koji je dovodio do pogrešnog podešavanja vremena u okviru Night režima rada i druga unapređenja.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VMware Player 4.0.1

Izvor: ITsvet.com, 22.Nov.2011, 13:45

Virtuelni računar je računar definisan u softveru, to je kao da imate računar u okviru vašeg računara. Ovaj besplatni virtuelizacioni softver omogućava korisnicima da upravljaju bilo kojim virtuelnim računarom kreiranim putem VMware Workstation, VMware Fusion, VMware Server ili VMware ESX. Nova...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.