Mauritanija zatvorila granicu s Malijem

Izvor: Blic, 25.Okt.2014, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mauritanija zatvorila granicu s Malijem

Mauritanija je zatvorila granicu sa Malijem, nakon što je potvrđen slučaj ebole u zapadnom delu te zemlje, rekli su danas zvaničnici.

Limame Ould Dehe, glavni zdravstveni zvaničnik u Kobeniju, na istoku Mauritanije u blizini granice sa Malijem, rekao je da je vlada naredila zatvaranje svih graničnih prelaza.

Predsednik Malija Ibrahim Bubakar Keita rekao je ranije da njegova zemlja neće zatvoriti granice sa Gvinejom, iako je devojčica zaražena ebolom u Maliju donela virus iz Gvineje. Gvineja se već mesecima bori sa ebolom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mauritanija zatvorila granice sa Malijem

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2014

NUAKČOT - Mauritanija je zatvorila granicu sa Malijem, nakon što je potvrđen slučaj ebole u zapadnom dijelu te zemlje, rekli su danas zvaničnici...Limame Ould Dehe, glavni zdravstveni zvaničnik u Kobeniju, na istoku Mauritanije u blizini granice sa Malijem, rekao je da je Vlada naredila zatvaranje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Mauritanija zatvorila granicu s Malijem zbog ebole

Izvor: Studio B, 25.Okt.2014

Mauritanija je danas zatvorila svoju granicu s Malijem, pošto je u njenoj blizini, na zapadu te zemlje, potvrđen prvi slučaj ebole, saopštili su zvaničnici...Šef medicinske službe u Kobeniju, gradu u istočnoj Mauritaniji kod granice s Malijem, Limame Ould Dedeh, rekao je da su im vlasti u Nuakšotu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.