MUP: Hrvat dilovao drogu u Beogradu

Izvor: Blic, 30.Okt.2014, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Hrvat dilovao drogu u Beogradu

Beogradska policija je u dve odvojene akcije zaplenila razne vrste narkotika vredne oko 850.000 dinara i uhapsila dve osobe, od kojih jedna iz Hrvatske, saopštilo je danas Ministarstvo unutaršnjih poslova.

U prvoj akciji, koja je realizovana nakon višešmesečnog operativnog rada, uhapššen je G. R. (28) iz Hrvatske, zbog sumnje da je izvrššio krivično delo neovlaššćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa iznajmljenog stana, takozvanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "ššteka" u kome je neprijavljeno boravio, "pronađeno je oko 520 grama kofeina i oko 11 grama marihuane". U dvorišštu kuće, na krovu pomoćnog objekta pronađeno je oko 450 grama droge amfetaminskog tipa, takozvani "spid“ i 100 grama marihuane", navodi se u saopštenju.

- Vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na 600.000 dinara - naveo je MUP u saopštenju.

Zbog istog krivičnog dela, u drugoj akciji, uhapššen je Đ. K. (33) iz Beograda, a policija je kod njega i u stanu u kome je neprijavljeno boravio, pronaššla oko 120 grama heroina. Pronađeni su i elektronska vagica sa tragovima heroina, 109.100 dinara i 200 evra, navodi se u saopštenju.

- Sumnja se da je Đ. K. "dužže vreme kupovao heroin u količinama od 200 do 500 grama" i razmeravao ga na manje količine koje je prodavao narkomanima. Ukupna vrednost ove zaplenjene robe se procenjuje na 250.000 dinara - naveo je MUP.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: U dve akcije zaplenjena droga

Izvor: B92, 30.Okt.2014

Beogradska policija je u dve odvojene akcije zaplenila razne vrste narkotika vredne oko 850.000 dinara i uhapsila dve osobe, od kojih jedna iz Hrvatske...U prvoj akciji, koja je realizovana nakon viššemesečnog operativnog rada, uhapšen je G. R. (28) iz Hrvatske, zbog sumnje da je izvršio krivično...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.