Loto milioner u Subotici

Izvor: Blic, 12.Okt.2014, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loto milioner u Subotici

Srećni dobitnik loto sedmice 80. kola igre na sreću, vredne 1,35 milion evra, uplatio je listić u STR „Ljubiša“ u Subotici, na uglu ulica Matije Korvina i Zmaj Jovine.

U prodavnici, koja je ujedno uplatno mesto Državne lutrije Srbije, ne žele da govore o dobitniku i uplati.

Subotičanin Pera Angelović često dolazi u „Ljubišu“ i ponekada uplati loto.

- Ovo jeste srećno mesto za uplatu igara na sreću. Ne mogu ni da pretpostavim ko je dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sedmicu, ali ne treba ni insistirati na tome. U gradu svi pričaju o srećnom dobitniku, ali uopšteno, nagađaju, mislim da se za sada odlično skriva, ali tako je najbolje - kaže Pera Angelović.

Dobitnik više od jednog miliona evra uplatio je 720 dinara za 10 loto, loto plus kombinaciju i džoker broj.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Subotičanin na lotou osvojio 1,3 miliona evra

Izvor: Radio 021, 12.Okt.2014

U poslednjem, 80. kolu igre na sreću "Loto 7 od 39 brojeva" izvučena je loto sedmica, vredna oko 1,35 milion evra...Srećni dobitnik iz Subotice sa uplatom od ukupno 720 dinara (oko 6 evra) odigrao je deset loto i loto plus kombinacija i jedan džoker broj. Srećni dobitnik je u 10:22 časova za ukupno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.