LG: Uvrnuti koncept telefon koji menja raspoloženje

Izvor: B92, 20.Okt.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG: "Uvrnuti" koncept telefon koji menja raspoloženje

LG je objavio teaser za potpuno novi koncept telefona, koji će predstaviti ove godine na World IT Show 2014 događaju u Koreji.

Za sada nije poznato previše detalja o uređaju, sem njegovog imena i epiteta koje LG koristi uz telefon - "personalni i promenljivi".

Telefon nosi naziv AKA, a imaće panel koji će moći da se zameni drugim u drugoj boji.

Prikazan je telefon sa animiranim očima, koje gledaju sa gornjeg dela zamenljivog, zaštitnog panela, a "oči" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokazuju različito raspoloženje.

LG tvrdi da će svaki telefon "birati" raspoloženje na osnovu toga kako se koristi, kao i na osnovu aplikacija, muzike, i sličnih instaliranih funkcija. LG AKA se u Južnoj Koreji očekuje tokom narednog meseca, a ne očekuje se lansiranje van tržišta Azije.

Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LG-Uvrnuti-koncept-telefon-koji-menja-raspolozenje

Izvor: medio.rs, 21.Okt.2014, 00:05

LG je objavio teaser za potpuno novi koncept telefona, koji će predstaviti ove godine na World IT Show 2014 događaju u Koreji...Za sada nije poznato previše detalja o uređaju, sem njegovog imena i epiteta koje LG koristi uz telefon - "personalni i promenljivi"...Telefon nosi naziv AKA, a imaće panel...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.