Konobar Petar Obrenčević će danas biti sahranjen

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konobar Petar Obrenčević će danas biti sahranjen

Petar Obrenčević (33), konobar sa splava "Šejk en šejk", čije je beživotno telo isplivalo pre tri dana kod Kule Nebojša na Dunavu, biće sahranjen danas u 13 sati na lokalnom groblju u Bogatiću, kod Šapca, odakle je rodom.

Petar je sa svog radnog mesta nestao u noći između 23. i 24. avgusta, a njegova porodica i prijatelji su ga narednih dana tražili u nadi da je živ.

U trenutku u kom je mladić pao u vodu niko nije bio u njegovoj blizini, zbog čega se pretpostavljao da je negde otišao ili da je otet.

Kako se ispostavilo Obrenčević, koji je neplivač, se najverovatnije okliznuo i pao u vodu, dok je nameštao tendu na splavu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Umesto slavlja - sahrana nastradalog konobara

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2014

PETAR Obrenčević (33), konobar sa splava „Šejk end šejk“, koji se udavio na ušću Save u Dunav, biće sahranjen danas, na seoskom groblju u rodnom selu Glušci, kod Bogatića. Petrovi najmiliji, porodica i prijatelji, neutešni su zbog onoga što se dogodilo. Neki od njih, ni danas, ne žele...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.