Konačno stiže TouchPad

Izvor: B92, 09.Jun.2011, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno stiže TouchPad

Tablet najavljivan kao dostojna zamena iPadu ovog meseca bi se konačno mogao pojaviti na tržištu, i to najpre evropskom.

HP TouchPad će biti moguće naručiti u pretprodaji već 19.juna, 1. jula kreće prodaja u Americi, a u Evropi, odnosno pojedinim evropskim zemljama - Francuskoj, Nemačkoj, Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj nekoliko dana ranije. Kasnije ove godine, pominje se da će TouchPad biti dostupan i u Španiji, Italiji, Australiji, Hong Kongu, na Novom Zelandu i u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Singapuru.

Što se cena tiče, u Americi bi za 16GB verziju trebalo izdvojiti 500 dolara, dok bi verzija od 32Gb bila sto dolara skuplja. Kako je ovaj tablet predstavljen pre nekoliko meseci, postavlja se pitanje da li su hardverske karakteristike ostale takve kakve jesu, jer iako su bile konkurentne tada, u međuvremenu se pojavilo dosta novih uređaja.

Da podsetimo, radi se o tabletu na WebOS platformi sa 9,7-inčnim kapacitivnim ekranom, dvojezgarnim procesorom na 1,2GHz, i prednjom kamerom rezolucije 1,3 megapiksela. Ranije najave govorile su i da u prvom momentu neće biti dostupna 3G verzija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konačno stiže TouchPad

Izvor: KupiMobilni.com, 10.Jun.2011, 11:35

Tablet najavljivan kao dostojna zamena iPadu ovog meseca bi se konačno mogao pojaviti na tržištu, i to najpre evropskom.

Nastavak na KupiMobilni.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.