Koliko vredi Salesforce?

Izvor: B92, 25.Maj.2015, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko vredi Salesforce?

Razgovori američkog softverskog giganta Microsofta o kupovini kompanije Salesforce.com, svetskog lidera na tržištu softvera za onlajn prodaju, nisu urodili prolodom budući da dve strane nisu mogle da se dogovore o ceni, objavio je CNBC, citirajući izvore upoznate sa situacijom.

Foto: TechStage/Flickr.com

Microsoft je nudio 55 milijardi dolara (50 milijardi evra) za Salesforce.com, dok se izvršni direktor te kompanije Mark Beniof nadao da će moći da postigne iznos >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 70 milijardi dolara, dodaje CNBC.

Nadležni iz obe kompanije odbili su da daju bilo kakav komentar.

Bloomberg je krajem aprila objavio da se menadžment Salesforcea konsultuje sa finansijskim savetnicima, pošto je kompaniju kontaktirao potencijalni kupac.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ponuda od 55 milijardi dolara - mala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2015

Razgovori američkog softverskog giganta Majkrosofta o kupovini kompanije Salesforce.com, svetskog lidera na tržištu softvera za onlajn prodaju, nisu urodili prolodom budući da dve strane nisu mogle da se dogovore o ceni, objavio je CNBC, citirajući izvore upoznate sa situacijom...Majkrosoft je nudio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.