KMPlayer 3.9.1.136

Izvor: ITsvet.com, 03.Jun.2015, 06:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KMPlayer 3.9.1.136

KMPlayer je prilagodljivi medija plejer koji pokriva različite tipove formata, među kojima su VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMW, RealMedia i QuickTime, između ostalih. Ovaj alat nudi mogućnost rada sa širokim opsegom podnaslova i omogućava snimanje audio i video sadržaja kao i screenshot-ova na veliki broj načina. KMPlayer 3.9.1.136 je najnovije objavljeno izdanje koje donosi unapređenu brzinu učitavanja, unapređenje glavnog kodeka, dodat audio kodek, a od ove verzije zamenjen je i drugi spliter za LAV Gabest. Pored toga, obezbeđena su i druga minorna unapređenja i zakrpe za ranije primećene slabe tačke.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

K-Lite Codec Pack 11.20

Izvor: ITsvet.com, 03.Jun.2015

K-Lite Codec Pack je kolekcija DirectShow filtera, VFW/ACM kodeka i alata. Kodeci i DirectShow filteri su neophodni za enkodiranje i dekodiranje audio i video formata, a K-Lite Codec Pack je dizajniran kao jednostavno rešenje za reprodukciju audio i video fajlova. Najnovije izdanje nosi oznaku K-Lite...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.