Istraga o nesreći: Pilot Đorđević odbio savete da ne leti

Izvor: Blic, 14.Okt.2014, 06:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga o nesreći: Pilot Đorđević odbio savete da ne leti

Istragu o avionskoj nesreći, u kojoj su u subotu u Bačkom Jarku poginuli biznismen Tomislav Đorđević (64) i Bojan Joksimović (28), sin njegovog poslovnog saradnika, preuzela je Direkcija za civilno vazduhoplovstvo.

Nezvanično, poznavaoci ove oblasti slažu se da je avion pao zbog greške pilota, a šire se i glasine da je pilot Đorđević bio pod uticajem alkohola.

- Na proslavi povodom otvaranja piste bilo je puno poslovnog sveta, a neki su došli svojim avionima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Celo jutro su se družili i Toma je dosta popio. Kada je hteo da uzleti, svi su ga ubeđivali da ne ulazi u avion, ali nije hteo da posluša - kaže izvor „Blica” iz istrage.

Tomislav Đorđević biće sahranjen danas u 14.30 u Bačkom Jarku, a Bojan Joksimović u 14 časova na Novom groblju u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bački Jarak: Pogibija biznismena pod lupom komisije

Izvor: Večernje novosti, 14.Okt.2014

U CENTRU za istraživanje udesa i ozbiljnih nezgoda u civilnom vazduhoplovstvu počela je istraga o rušenju aviona na letilištu u Bačkom Jarku, pre tri dana, u kojoj su poginuli biznismen Tomislav Đorđević (64) iz Bukovca i Bojan Joksimović (28) iz Beograda. U ponedeljak je doneto rešenje o formiranju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.