Info Security Global Excellence nagrada

Izvor: ITsvet.com, 20.Maj.2014, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Info Security Global Excellence nagrada

Kompanija Kaspersky Lab je na Info Security Global Excellence dodeli nagrada dobila prvu nagradu za najbolji blog za svoj Securelist blog. Info Security Global Excellence nagradni program oformljen je kako bi se odalo priznanje organizacijama i pojedincima širom sveta za njihova dostignuća i značajan doprinos u svim oblastima bezbednosti. Securelist je lider u pružanju najznačajnijih stručnih saveta o savremenim sajber pretnjama kao što su malver, spam, pecanje, ciljani napadi, APT i DDoS napadi. Kao zvaničan izvor Kaspersky Lab Global Research and Analysis tima, Securelist je objavio veliki broj ekskluzivnih istraživačkih radova o otkrićima Kasperski Lab, na temu najsofisticiranijih sajber napada, kao što su Duqu, Gauss, Flame, Red October, Madi i drugi.
Pogledaj vesti o: Kaspersky

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Info Security Global Excellence nagrada u rukama Kaspersky Lab-a

Izvor: ItRešenja.com, 20.Maj.2014

Kompanija Kaspersky Lab je na Info Security Global Excellence dodeli nagrada dobila prvu nagradu za najbolji blog za svoj Securelist blog. Info Security Global Excellence nagradni program oformljen je kako bi se odalo priznanje organizacijama i pojedincima širom sveta za … The post Info Security Global...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.