Indija: U požaru u fabrici pirotehnike 13 poginulih

Izvor: Blic, 20.Okt.2014, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indija: U požaru u fabrici pirotehnike 13 poginulih

U požaru koji je zahvatio postrojenje za proizvodnju pirotehničkih sredstava na jugu Indije je danas poginulo najmanje 13 radnika, dok je njih sedmoro pretrpelo teške opekotine, saopštila je lokalna policija.

Vatrogasci i dalje nastoje da stave vatru pod kontrolu, usled čega trenutno ne može da se dodje do tela poginulih, izjavio je načelnik policije okruga Istočni Godavari u indijskoj saveznoj državi Andra Pradeš, Ravi Prakaš, prenela je agencija AP.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dodao da je požar izbio tokom pauze za ručak u postrojenju za proizvodnju pirotehnike, u selu Vakatipa.

U Indiji se beleži velika tražnja pirotehničkih sredstava, koja se koriste tokom verskih festivala, kao i venčanja. Požari u takvim fabrikama su česti usled manjka odgovarajućih bezbednosnih standarda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Indija: Požar u fabrici, 13 mrtvih

Izvor: B92, 20.Okt.2014

U požaru u postrojenju za proizvodnju pirotehničkih sredstava na jugu Indije je poginulo najmanje 13 radnika, dok je njih sedmoro pretrpelo teške opekotine...Vatrogasci i dalje nastoje da stave vatru pod kontrolu, usled čega trenutno ne može da se dođe do tela poginulih, izjavio je načelnik policije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.