Igrajte Pasijans i Iks-oks na Googleu

Izvor: B92, 28.Avg.2016, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrajte Pasijans i Iks-oks na Googleu

Google se dodatno pobrinuo da nam lakše prođe dan uz pasijans i iks-oks. Sve što treba da uradite je da napiišete u pretraživaču ime ovih igara.

Internet je ionako mesto u kojem se možete izgubiti u sekundi i zaboraviti na sve što ste radili, a sada se i Google pobrinuo da vam još više smanji produktivnost na poslu. Google je omogućio da direktno u pretraživaču igrate pasijans i iks-oks kad upišete engleske nazive igara.

Na svakoj igri možete izabrati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i nivo težine, a iks-oks (tic-tac-toe) ne morate nužno da igrate protiv računaea, već i prijatelja koji sedi pored vas.

Međutim zabava ne staje tu. Google je dodao još nekoliko stvari koje možete da pitate i dobijete atraktivnije odgovore. Upitate li Google kako zvuči mačka dobićete audio rezultat, ali i rezultate za niz drugih životinja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.