I stranci žele da budu deo Exit tima

Izvor: Blic, 24.Nov.2014, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I stranci žele da budu deo Exit tima

Nedavno je Egzit tim raspisao konkurs za najbolje kandidate iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću, dizajna i čitavog niza drugih zanimanja, a do sada se na konkurs javilo preko 1000 kandidata iz različitih zemalja.

U prethodnih nekoliko nedelja preko aplikacije dostupne na sajtu www.exitteam.org na dvanaest otvorenih pozicija prijavilo se preko 1150 kandidata iz 32 države. Pored Srbije i država iz regiona, prijave su pristigle i iz Nemačke, Francuske, Izraela, Holandije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Jermenije, Australije, Azerbejdžana, pa čak i Libana i Meksika.

Konkurs će biti otvoren još svega sedam dana, do 1. decembra 2014. godine.

Od kandidata se traži da odlično govore engleski jezik, da su društveni, pozitivni i ambiciozni, da poznaju, prate EXIT festival i svetsku muzičku i festivalsku scenu, te da poseduju kvalitete koje ih čine drugačijim od ostalih.

Posebno se vrednuju organizacione veštine, socijalne veštine i poznavanje rada na računaru.

Kompletan opis poslova sa uslovima konkursa, kao i formular za prijavu, dostupni su na sajtu www.exitteam.org do 1. decembra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.