HyperX predstavlja Cloud gejming slušalice

Izvor: NC magazin, 26.Avg.2014, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HyperX predstavlja Cloud gejming slušalice

HyperX je predstavio nove Cloud gejming slušalice u beloj boji. Ovaj model odlikuje upečatljiv crno-beli dizajn i ista ona nagrađivana udobnost koja je svojstvena i prethodnom izdanju HyperX Cloud slušalica u crnoj boji.

Jastučići za uši sačinjeni su od memorijske pene, a slušalice sadrže i mekanu kožnu traku za glavu i zatvoren dizajn koji pokriva celo uvo, doprinoseći na taj način dodatnoj udobnosti tokom dugih igračkih sesija.

Bele HyperX Cloud slušalice pružaju >> Pročitaj celu vest na sajtu NC magazin << kvalitetan zvuk zahvaljujući velikim drajverima od 53mm i na taj način omogućavaju gejmerima da čuju svaku reč u dijalogu, svaki pucanj i eksploziju. Slušalice poseduju i odvojivi mikrofon kako bi slušanje muzike na pametnim telefonima i tabletima bilo jednostavnije i prijatnije uz poboljšan bas i kristalno čiste niske, srednje i visoke tonove.

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.