Hoćete da berete grožđe za Stinga? Može! Samo ako platite 200 funti

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoćete da berete grožđe za Stinga? Može! Samo ako platite 200 funti

Britanska zvezda Sting, i pored toga što mu muzički biznis ide i više nego dobro, ne sedi skrštenih ruku kada je zarada novca u pitanju. On je rešio da dodatno "popuni budžet", tako što je turistima počeo da naplaćuje branje maslina i grožđa na svom imanju u Italiji, i to po ceni od 200 funti.

Ovu cifru morate da izdvojite ukoliko želite da dan u Toskani provedete na Stingovom imanju, pritom berući grožđe i masline.

Imanje "Il Palacio", ili "Palata" u pevačevom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vlasništvu je od 1999. godine, i prostire se na čak 900 ari.

Britanac, za koga se procenjuje da je "težak" preko 180 miliona funti, takođe ima razrađenu prodaju proizvoda sa ovog poseda.

Ipak, rešio je da svoj posao podigne na viši nivo, te vas za tih 200 funti za dan očekuje "uživanje u izvrsnim vinima, tartufima, maslinama, kao i učešće u tradicionalnim događajima berbe, koji su visoko poštovani u tradiciji stanovnika Toskane". Pa sad, ko voli - nek' izvoli!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.