Google nije želeo da vidite ovo

Izvor: B92, 16.Feb.2013, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google nije želeo da vidite ovo

Kompanija Google redovno nas zabavlja svojim kreativnim Google Doodle rešenjima. Međutim, najnovija šala nije prošla slavno.

Povodom prolaska asteroida 2012 DA 14 koji je 14. februara prošao pored naše planete, Google je priredio zanimljivo rešenje za naslovnu stranu svog pretraživača.

Ipak, ono što Google nije predvideo je iznenadna meteorska kiša koja je zahvatila deo Rusije i izazvala katastorafalnu štetu.

Naime, slovo "g" iz Google logotipa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povremeno skače i beži od svemirskih projektila. Doodle je nakon nesreće u Rusiji odmah ukolnjen sa stranice. Iz kompanije je potvrđeno da su dodatni sadržaj sa stranice uklonili iz poštovanja prema povređenim osobama u Rusiji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Google nije želio da vidite ovo…

Izvor: Cafe.ba, 16.Feb.2013

Kompanija Google redovno nas zabavlja svojim kreativnim Google Doodle rješenjima. Međutim, najnovija šala nije prošla slavno.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.