Georgiev dočekao zoru sa devojkom na jahti

Izvor: Blic, 20.Avg.2014, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Georgiev dočekao zoru sa devojkom na jahti

Barba je organizovao romantičnu večeru na brodu, koja je potrajala do ranih jutarnjih sati. Opuštanje: Vlado Georgiev pije piće sa brinetom

Vlado Georgiev leto provodi u svom rodnom gradu, Herceg Novom. Ekipa „Blica“ uslikala je Barbu na njegovoj jahti s javnosti nepoznatom brinetom. Pomislili smo da se pevač konačno zaljubio i da uživa u romantičnim trenucima s novom izabranicom svoga srca, međutim, Vlado nam je dao neočekivani odgovor kada smo ga upitali ko mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pravio društvo.

- To je moja drugarica i žena moga prijatelja koji je te večeri takođe bio s nama, samo nije sedeo za stolom u trenutku kada je napravljena fotografija - rekao je Vlado za „Blic“. Da mu je prijalo druženje koje je potrajalo, Georgiev je potvrdio u svom stilu na Tviteru kada je poželeo dobro jutro slikom na kojoj se vidi more u svitanje.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.