Frontmen BEP novi direktor Intela

Izvor: B92, 26.Jan.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frontmen BEP novi direktor Intela

Muzičar, producent i frontmen sastava Black Eyed Peas predstavljen je juče na svojoj novoj poziciji. Will.i.am je postao Intelov kreativni direktor zadužen za inovacije.

Izvor: T-Portal




U Intelu su Will.i.ama prepoznali kao inovatora, zaljubljenika u tehnologije, preduzetnika i filantropa, a to je razlog što su se odlučili na njegov angažman. Ipak, umesto da svojim glasovnim i muzičkim kreacijama zabavlja zaposlene u Intelu, Will.i.am >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će u redovima računarskog diva biti zadužen za inovacije.

'Gotovo sve što radim uključuje procesore i računare, a kad god vidim Intelov procesor, razmišljam o svim kreativnim umovima koji stoje iza njegovog razvoja i činjenici koliko su zapravo i meni pomogli u mom kreativnom razvoju', izjavio je Will.i.am na konferenciji za novinare.

Potpuni detalji saradnje nisu otkriveni, no Will.i.am će sarađivati s Intelom na razvoju novih tehnologija u celom nizu segmenata industrije.

Pogledajte konferenciju za novinare i predstavljanje Will.i.ama kao kreativnog direktora Intela.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Intel sarađuje sa will.i.am-om, frontmenom grupe Black Eyed Peas

Izvor: Economy.rs, 26.Jan.2011

Iako ga svi znaju kao umetnika, producenta i frontmena grupe Black Eyed Peas, will.i.am je takođe i inovator, ljubitelj tehnologije, preduzetnik i filantrop. Sedmostruki dobitnik nagrade Gremi, dodao je danas, u Anaheim Convention Centru, još jedno zanimanje svom rezimeu: „direktor kreativnih inovacija.”

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.