Foobar2000 1.2.6

Izvor: ITsvet.com, 09.Maj.2013, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foobar2000 1.2.6

Foobar2000 je napredni audio plejer za Windows platformu. Među osnovnim karakteristikama su kompletna unicode podrška, ReplayGain podrška kao i matična podrška za nekoliko popularnih audio formata. Među podržanim audio formata su MP3, MP4, AAC, CD Audio, WMA, Vorbis, FLAC, WavPack, WAV, AIFF, Musepack, Speex, AU, SND, između ostalih, a obezbeđen je i prilagodljivi korisnički interfejs. Najnovija verzija nosi oznaku Foobar2000 1.2.6 i donosi opciju za prikaz ekrana prilikom reprodukcije sadržaja, zakrpu za slabu tačku koje je primećena u okviru ID3v2.2, kao i zakrpa za slabu tačku primećena prilikom embedovanja specifičnih fotografija u Ogg Vorbis fajlove.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Notepad++ 6.3.3

Izvor: ITsvet.com, 09.Maj.2013

Notepad++ je besplatni editor koda i zamena za Notepad koji je dostupan na nekoliko jezika. Pokreće se u okviru MS Windows okruženja a njegova upotreba reguliše se GPL licencom. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku Notepad++ 6.3.3 i sa sobom donosi određeni broj novih karakteristika,...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.