FastPictureViewer 1.9 Build 342

Izvor: ITsvet.com, 04.Mar.2015, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FastPictureViewer 1.9 Build 342

FastPictureViewer je pregledač fotografija dizajniran prvenstveno za fotografe, a odlikuje ga veliki broj alata koji pomažu automatizovanje opcija kao što su kopiranje, prebacivanje, brisanje, čuvanje i druge. Reč je o najbržem RAW pregledaču ikada koji nudi RGB histogram, EXIF Shooting Data kao i Adobe XMP Rating/Label/Urgency Instant Display, ali i podršku za veliki broj uobičajenih formata, među kojima je Adobe DNG, kao i specijalni formati kao što su OpenEXR, DDS, PNM i drugi. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku FastPictureViewer 1.9 Build 342 i u pitanju je 32-bitno izdanje koje donosi manja unapređenja performansi.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

FileZilla 3.10.2

Izvor: ITsvet.com, 05.Mar.2015, 08:05

FileZilla Client je brz i pouzdan FTP, FTPS i SFTP klijent koji odlikuje veliki broj korisnih karakteristika, a odlikuje ga i intuitivni grafički korisnički interfejs. Najnovije izdanje koje je objavljeno nosi oznaku FileZilla 3.10.2 i sa sobom donosi unapređenja u poređenju sa prethodnim izdanjem....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.