Evernote 5.8.12.8127

Izvor: ITsvet.com, 02.Jul.2015, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evernote 5.8.12.8127

Evernote korisnicima omogućava da na lak i jednostavan način zabeleže informacija u bilo kom okruženju korišćenjem bilo kog uređaja ili platforme i čini te informacije lako pristupačnim. Evernote 5.8.12.8127 je najnovija verzija koja je objavljena i u okviru nje izvršen je veliki broj modifikacija i unapređenja, među kojima su zakrpa za OCR slabe tačke, zakrpa za slabu tačku koja je ugrožavala YXBJ korisnike, zakrpa za slabu tačku koja je dovodila do nepravilnog prikazivanja informacija u okviru Account Info odeljku za neke jezike, zakrpe za slabe tačke koje su dovodile do krahiranja softvera i druga unapređenja.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Malwarebytes Anti-Malware 2.1.8

Izvor: ITsvet.com, 02.Jul.2015

Malwarebytes Anti-Malware odlikuje mogućnost detektovanja i uklanjanja štetnog softvera, a neke od ključnih karakteristika ovog alata su velika brzina skeniranja, mogućnost vršenja kompletnog skeniranja svih drajvova i redovno ažuriranje baze podataka. Najnovija verzija koja je objavljena nosi...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.