E ovo je hit : Platite Stingu da biste radili kod njega

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E ovo je hit : Platite Stingu da biste radili kod njega

Kako je nedavno rekao da deci neće ostaviti novac u nasledstvo, Sting je malo koga iznenadio kada je otkrio da posetiocima svog imanja naplaćuje ako žele da beru grožđe i masline.

Poznati pevač Sting, nedavno je pozvao turiste da se pridruže radnicima na njegovom imanju u Toskani i plate 200 funti kako bi mogli da beru grožđe i masline sa njegovih plantaža.

Prema pisanju Telegrafa oni koji budu učestvovali u branju imaće priliku da uživaju u" grožđu, izvrsnom vinu i maslinama, zelenim brdima, toplom jesenjem suncu".

Takođe će imati priliku da "budu deo tradicionalne oktobarske berbe grožđa i novembarske berbe maslina".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hoćete da jedete grožđe i masline kod Stinga? Platite 200 funti...

Izvor: 24sata, 28.Avg.2014

Nakon što je nedavno rekao da deci neće ostaviti novac u nasledstvo, Sting je malo koga iznenadio kada je otkrio da posetiocima svog imanja naplaćuje ako žele da beru grožđe i masline...Poznati pevač Sting, nedavno je pozvao turiste da se pridruže radnicima na njegovom imanju u Toskani i plate...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.